Нашите партньори:

Сватбена и парти агенция "Планета Хера"
Сватбена и парти агенция "Планета Хера" организира и провежда сватбени и семейни тържества, банкети, рождени дни, фирмени партита и грандиозни спектакли.

Сватбена агенция "Nina Style" - Пловдив
Сватбена агенция “Nina Style” Ви предлага цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и всичко, което включва едно сватбено или друго тържество.

СПОРТНА ЗАЛА "АРЕНА АСАРЕЛ" - Панагюрище
Многофункционалната спортна зала "АРЕНА АСАРЕЛ" в град Панагюрище е проектирана и изградена в пълно съответствие със световните стандарти и е едно от най-модерните спортни съоръжения в Европа.

Парти агенция "Show Time 18" - Пловдив
Професионални DJ подходящи за всякакъв вид мероприятия / банкети, балове, сватби, дискотеки и клубове /.

Салон за красота "Мистик" - Пловдив
В салон за красота "Мистик" ще се насладите на уютна обстановка и любезно отношение, с които престоят Ви при нас ще е само красота, наслада, релакс и добро настроение.

Салон за красота "Style" - Стрелча
Екипът от специалисти, ще ви предложат едно приятно изживяване и ще ви накарат да се почувствате специални.

Професионален Гримьор: Красимира Михайлова - Панагюрище
Ако имате нужда от гримьор за вашата сватба, абитуриентски бал, фотосесия, парти, друг повод или просто, за да се забавлявате и поглезите, се свържете с мен по най-удобният за вас начин и аз ще положа цялото си старание, за да се чувствате и да изглеждате като Принцеса!

Професионален Фризьор: Мария Стойковска - Панагюрище
Винаги когато имате важно събитие и трябва да изглеждате красива във фризьорски салон “Каменград” ще се погрижат за вас с нужното внимание.

Сватбена Агенция "Bеlisimma" - Пловдив
Сватбена агенция “Belisimma” Ви предлага цялостна организация, планиране, дизайн, декорация и всичко, което включва едно сватбено тържество.

 

Благодарности...

 

page5-img1

 

... ОТ ЕКИПА НА HD GALAXY

към всички приятели, колеги и партньори, с които сме имали прекрасни моменти по време на съвместната ни работа.