СВАТБЕНИ

Сватбен фотограф и главен представител на HDGalaxy е Христо Елкин.

     Ще се опитаме да ви представим в няколко реда това което правим и е наше виждане за сватбен фотограф.   

   На всеки сватбен фотограф трябва да е цел заснемането на хилядите специални моменти, които съпътстват една сватба. Сватбения фотограф трябва да работи с висок клас професионална техника, за да предложи едно високо качество за вашият специален ден.

   Всеки сватбен фотограф, трябва да може да улови всички емоции и настроения по време на една сватба. Препоръчително е да има и втори сватбен фотограф и/или асистент фотограф.

   Всеки сватбен фотограф трябва да работи с желание и хъс. Изключително важно е да може да накара младоженците да му се доверят и да приемат сватбения фотограф за приятел. По този начин сватбения ден и фотосесията, която е част от този ден, ще могат да преминат с лекота, усмивка и добро настроение. Също така снимките, които ще направи сватбения фотограф ще станат наистина неповторими.

   Сватбения фотограф трябва да е контактна личност и да обича да разказва истории. Трябва да може да накара хората за малко да излязат от ежедневието и да се потопят в техният специален ден. Да влязат в роля която дори самите те не са подозирали че могат да изиграят. Сватбения фотограф трябва да може чрез светлина, светлосенки и различни хрумвания да променя представите ни.

   Много важни са бързите реакции на един сватбен фотограф, за да не бъде изпуснато нещо важно, което няма как да се повтори. Сватбеният ден е пълен с много емоционални и неповторими моменти. Те трябва да бъдат съхранени по един незабравим подход, за да може да им се радвате винаги, когато пожелаете.

   Сватбения фотограф трябва да има в себе си така казано „Уникалният поглед през обектива“. Идеята е когато видите накрая произведенията му, да може искрено да кажете „Уаууу ама това наистина ли сме ние?“.

Важното за нас:

    За нас е изключително важно да споделите вашите преживявания. Да се потопите в емоциите и да ги разпръснете около вас. Ние ще ги запечатаме, така че с усмивка и положителни емоции да си спомняте за този ден. Правим го със стил и огромно удоволствие.

   Ние сме усмихнати, позитивни, търпеливи и има защо да ни се доверите! Ние ви гарантираме много забавление, емоции и настроение на ниво! Изненадайте себе си и си подарете едно уникално приключение. Заредете се с прекрасни усмивки и радост в очите. Пътувайте с нас във времето и пространството, защото сигурни сме, че най-доброто за вас предстои! Накарайте хората да се възхищават на вашата сватба.

   Нека за вас да бъде удоволствие да разглеждате и показвате вашите сватбени снимки. Искаме чрез тях отново и отново да се връщате към този щастлив ден и да му се радвате. Ние знаем как да го постигнем. Можете спокойно да се доверите на нашият сватбен фотограф.