Сватбени трейлъри

Видеозаснемане на вашите важни моменти от живота

Категории:

                      -  Сватбени

                             -  Кръщенета

                             -  Корпоративни

                      -  Заснемане с дрон

Сватбено видеозаснемане:

                Скъпи младоженци, ще се опитам в няколко реда да ви разкажа най-общо начина ни по който правим видеозаснемането на една сватба и какво бихте получили като краен резултат от нас.

                Преди да започна искам да споделя някои неща с вас, с което ще може по-добре да си представите това което ще ви опиша. Екипът ни за видеозаснемане на сватби се състои от трима човека. За заснемането използваме 2 броя DSLR апарата и 3 броя екшън камери, снабдени с необходимите стабилизиращи и други помощни средства за най-добро видеозаснемане на сватбеният филм. Всеки един от  DSLR апаратите и екшън камерите е едно от последните поколения на марката си.

                В по-голямата част от времето до ресторанта, правим видеозаснемането с двата DSLR апарата като основни и с една от екшън камерите.

                Използваме и някои решения при сватбеното видеозаснемане придобити с опита ни за по-добър краен резултат:

              - едно от тях е че в младоженската кола поставяме екшън камера за улавяне на положителни моменти, както и на разговори свързани със сватбата, така че да се усети тръпката на хората в колата от самото събитие.  Също така на една от нашите коли поставяме екшън камера на багажника. Така тя снима най-отпред младоженската кола и цялата колона от коли съпровождащи сватбата на всяко едно от местата на мероприятието.

           - друг пример е когато се извършва ритуала с бутането на вратата при булката. Единият от DSLR апаратите снима от вътрешна страна как се затиска вратата, другият DSLR апарат снима от външна страна как я бутат. През това време едната екшън камера снима хората, които чакат да влезнат. По този начин улавяме максимално моментите и емоциите при взимането на булката.  

         Имаме изградени още много решения за всяка една част от видеозаснемането на сватбата  добити с опита ни, за да може да се получи най-доброто, което можем да ви дадем.

       В заведението видеозаснемането на сватбата е с двата DSLR апарата като основни, една екшън камера с гимбал за плавни подвижни кадри и още една екшън камера поставена на статив за общ поглед на случващото се на дансинга и около него. Така с четири камери в заведението ние можем да покажем всеки един важен момент от случващото се  от най-добрия възможен ъгъл. 

       Какво ще получите:

       Монтажната група за създаването на сватбеният филм се състои от трима човека. Работата им е в синхронизацията на всички камери, преценка коя камера да предава във всеки един момент от филма, изрязване на излишният материал, поставяне на мелодии за фон където е необходимо, синхронизация на цветове и светлина във всеки един момент.  Има  и още много други допълнителни обработки за получаването на крайният резултат, в които не смятам за нужно да навлизам.

      По време на фотосесията, ние сме с вас и гледаме да улавяме кадри за сватбеният трейлър. Трейлърът се изработва по избрана от вас песен или инструментал, който трябва да е в рамките от 3 до 5 минути, като можем да се съобразим с вас, ако желаете какви сцени да има или няма в него, или напълно да се доверите на нашата преценка.

     Допълнително предлагаме и заснемане с дрон при предварително заявено от вас желание.

    Тъй като почти през цялото време снимаме, при нас сватбеният филм е с дължина приблизително от 4 до 7 часа в зависимост от случващото се на сватбеният ден.  Идеята ни е да получите максимално най-много като добре обработен и готов сватбен филм, който след време да могат да гледат вашите деца и да усетят вашето щастие. Вие да може да си припомняте някои моменти и емоции така, че да се почувствате отново там на един от най-важните и прекрасни дни за вас. Не е проблем за нас (при ваше желание), до 2 седмици след предаването от наша страна на сватбеният филм да ви предоставим и къс вариант на филма, около 2-3 часа.

    Още много може да се напише за начина ни на видеозаснемане на един сватбен филм, но в повечето случаи се съобразяваме и с типа и традициите, които ще бъдат изпълнени на самата сватба, поради което го оставяме за срещата ни с вас при проявен интерес.